Succesreeks Paper Talks ontvangt nieuwe gasten

De educatieve videoreeks Paper Talks is terug! Na een aantal succesvolle edities met verschillende inspirerende gezichten uit de papierketen, ging Papier.be nu ook in gesprek met Thomas Davreux, directeur inDUfed Sustainable Goods, en Werner Annaert, kersvers Administrateur-Generaal bij OVAM. Thomas vertelt alles over de relatie tussen papier en bos, CO2, energie en circulaire economie. Hij gaat onder andere in op mythes rond ontbossing voor de productie van papier en hoe we houtvezels duurzaam kunnen recycleren. Werner maakt de kijkers wijzer in de wondere wereld van papier- en kartonafval en recyclage. De video’s staan binnenkort online op onze website www.papier.be en de sociale media kanalen.

Paper Talks is een educatieve videoreeks die sinds twee jaar experten uit de papierketen uitnodigt om te praten over wat papier betekent in hun professioneel én persoonlijk leven en welke toekomst er voor papier is weggelegd in een digitale wereld met heel wat klimaatuitdagingen. De perspectieven uit verschillende hoeken zorgen voor interessante gesprekstof voor iedereen die actief is in de papierketen en daarbuiten.

Recent verschenen er al afleveringen online met Louis Georges (Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij), Larah Lezy (Designer, papier en drukspecialist), Hugues Dorzée (Magazine Imagine Demain le Monde) en Tatjana Raman (Head of Media Intelligence bij bpost). Een overzicht van alle voorbije afleveringen kan je hier terugvinden.