Papier doet ademen? Denk daar maar eens over na…

Papier heeft alle troeven in handen en speelt een cruciale rol in ons dagelijks leven.

Als onbetwiste koploper van de circulaire economie, geeft papier niet alleen zuurstof aan onze gedachten, maar draagt het ook bij aan een duurzame toekomst.

Met een indrukwekkend recyclagepercentage van meer dan 70%, toont papier zijn milieuvriendelijke karakter. Maar de invloed van papier gaat verder. Het is een onmisbare schakel in ons onderwijs en onze cultuur, waar het kennis en creativiteit overdraagt met een tijdloze elegantie.

Papier verhoogt niet alleen de concentratie, maar vormt ook een perfecte aanvulling op de digitale wereld. Deze harmonie tussen papier en digitaal opent de deur naar grenzeloze creatieve communicatie. En laten we niet vergeten dat papier niet alleen een bondgenoot is in creativiteit, maar ook bijdraagt aan onze dagelijkse hygiëne.

Bestaande uit hernieuwbare houtvezels is papier een ecologisch verantwoorde keuze. De industrie draagt actief bij aan duurzaam bosbeheer.

Papier.be deelt een serie visuals die door iedereen met een passie voor papier en print vrij te gebruiken zijn. Deze afbeeldingen vertellen beknopt over de verschillende troeven van papier, dat een integraal onderdeel is van ons dagelijks leven. Download ze hieronder gratis om in jouw eigen communicatie, presentaties of op sociale media te gebruiken: Papier doet ademen – Le papier pour mieux respirer 

 

Ontdek hier alle troeven!

Papier is koploper van de circulaire economie

Download

Papier draagt bij aan ons onderwijs en onze cultuur

Download

Papier scoort met een recyclagepercentage van meer dan 70%

Download

Papier verhoogt de concentratie

Download

Papier is complementair met digitaal

Download

Papier draagt bij aan onze dagelijkse hygiëne

Download

Papier bestaat uit hernieuwbare houtvezels

Download

Papier is een perfecte tool voor creatieve communicatie

Download

Papier draagt bij aan duurzaam bosbeheer

Download