Succesreeks Paper Talks is terug!

De Paper Talks zijn terug van nooit helemaal weggeweest! In de tweede videoreeks van Papier.be passeren heel wat gezichten uit de papierketen de revue om hun visie over papier te delen. Ze gaan in op wat papier betekent in hun professioneel én persoonlijk leven en welke toekomst er voor papier is weggelegd in een digitale wereld met heel wat klimaatuitdagingen. De perspectieven uit verschillende hoeken zorgen ongetwijfeld voor interessante gesprekstof zorgen voor iedereen die actief is in de papierketen en daarbuiten.

Tatjana Raman (bpost) bijt spits af

In de eerste aflevering van de nieuwe reeks Paper Talks maken we kennis met Tatjana Raman, media-expert bij bpost en co-auteur van het boek ‘De power van post’. De kracht van papier valt volgens haar niet te onderschatten. Papier versterkt de emotionele beleving, maakt nieuws geloofwaardiger en is duurzaam. Het succes zit volgens Tatjana in de complementariteit van papier en digitaal, zeker als het gaat over marketingcampagnes. De bewuste aflevering kan je via deze link bekijken.

De komende weken verschijnen ook andere afleveringen online met Louis Georges (Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij), Larah Lezy (Designer, papier en drukspecialist), Jo Van Cauwenberge (GoodPlanet Belgium), Hugues Dorzée (Magazine Imagine Demain le Monde) en Vé Bobelyn (Uitgeverij Veen Bosch & Keuning België & Nederland). Een overzicht van alle voorbije afleveringen kan je hier terugvinden.